Stem vir jou beste slagter

Gebruik van masjinerie, metodes om vleis op te sny , vleis meule, vleis saag, vleis verwerkings messe-slagmesse , stop van wors, ens. kan in die afdeling aanspreek word. The How To on working with meat and game.
Post Reply
User avatar
win270
Hero Member
Hero Member
Posts: 1755
Joined: Tue Nov 05, 2013 11:53 am
Location: Randburg, Gauteng

Stem vir jou beste slagter

Post by win270 » Mon Feb 03, 2020 2:08 pm

Daar is tans 'n kompetisie aan die gang waar kliënte vir hul beste slagter kan kies. Jy moet jou slagter se kode gebruik in die kompetisie. Dit moet jy seker vasstel deur jou slagter te skakel en daarvoor te vra.

Wildshoekie Vleismark se kode is 1194.

Neem gerus deel en gebruik vlg skakel daarvoor:

https://beeftalk.co.za/cleaver-awards-2020-voting/

Die kompetisie duur tot einde Maart 2020.

User avatar
Capt. Oblivious
Hero Member
Hero Member
Posts: 9261
Joined: Thu Apr 11, 2013 12:35 pm
Location: Ek weet nie so mooi van spel nie maar ek kan skiet. Lonehill, Sandton

Re: Stem vir jou beste slagter

Post by Capt. Oblivious » Mon Feb 03, 2020 3:27 pm

Lyk my die codes is hier

https://beeftalk.co.za/butchers-list/
A child of five would understand this. Send someone to fetch a child of five.

Post Reply

Return to “Vleis verwerking /beroking van vleis”